Jaloezieën Skef adaptief

Home>>Gevelelementen>>Rolluiken>>Adaptieve rolluiken>>Jaloezieën Skef adaptief

Jaloezieën Skef adaptief

Jaloezieën in Skef adaptief systeem van Aluprof zijn ontworpen voor gebruik in bestaande gebouwen. Het voordeel is ongetwijfeld het gebrek aan interferentie met de huidige toestand van het gebouw of woning.

Adaptieve Skef systemen hebben voor montage geen speciale voorbereiding nodig en zijn niet geïntegreerd met het kozijn. Dit type jaloezie kan op elk gewenst moment worden gemonteerd. Skef systeem is een zeer veelzijdige oplossing die kan worden gebruikt voor montage van de sluiter voor gebruik van jaloezieën met een grootte van 50 – 80 mm. Speciaal ontwikkelde gidsen zorgen voor een consistente werking van de jaloezieën.

Beschrijving

Het systeemontwerp is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium die duurzaamheid en weerstand tegen verwering biedt. Het is mogelijk om deze in RAL kleuren te schilderen. Dit kan in dezelfde kleuraanpassing als de zichtbare sluiterelementen aan de gevel van het gebouw of raamkozijn.

Skef cachesysteem is afgeschuind onder een hoek van 45 ° en de constructie wordt gekenmerkt door een hoge stijfheid en stabiliteit. De voorgestelde oplossing wordt gekenmerkt door zeer eenvoudig pre-fabricage vanwege de mogelijkheid van niet-invasieve montagerails jaloezieën, die de noodzaak elimineert voor het boren. Daardoor behoud het product zijn esthetiek.

Het is mogelijk de jaloezieën te voorzien van een hor die een effectieve bescherming biedt tegen insecten. Dit heeft geen negatief effect lichtinval en frisse lucht. Ze bieden een samenhangend werk met de jaloezieën.

HEEFT U MEER INFORMATIE NODIG?

Of bent u opzoek naar een gevelelement maar staat deze er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Gregor Drymajlo

+31 6 13 54 37 49
info@almenonederland.nl